Dsc06530

Hoi allemaal,

We horen van veel kinderen, ouders en leerkrachten van groep 8 dat ze het heel jammer vinden dat ze dit jaar geen afscheidsmusical kunnen opvoeren. Er zijn op dit moment natuurlijk grotere zorgen in de wereld, maar toch begrijpen we het heel goed.

Daarom zaten wij te denken dat het misschien een goed idee is om scholen een alternatief te bieden in de vorm van een afscheidsfilm. Een film met verschillende scènes kan je natuurlijk ook in kleine groepjes opnemen.
Bovendien kunnen alle kinderen, ouders en leerkrachten de film gewoon in kleine groepjes op hun eigen scherm bekijken. Een film met de hele klas lijkt ons dus een goede oplossing om alsnog een mooi afscheid te organiseren.

Overigens hebben we ook al voor de corona-crisis veel scholen met hun afscheidsfilm geholpen. We weten dus wat we doen 🙂

Lang verhaal kort. We horen het graag als we hierin iets voor jullie kunnen betekenen. De kosten voor een afscheidsfilm zijn heel verschillend.
We kunnen natuurlijk van script tot eindfilm alles op ons nemen, maar de school kan ook veel zelf doen en dat wij alleen een
deel op ons nemen (bijv de montage van filmpjes die kinderen met hun eigen juf of meester hebben opgenomen). Er zijn in ieder geval een heleboel mogelijkheden. Uiteraard altijd rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM.

We horen graag of we iets voor jullie kunnen betekenen en uiteraard ook
als er nog vragen zijn.
Vriendelijke groeten en blijf vooral allemaal gezond!
Tine en Josefine