Lorem ipsum dolor sit amet consectetur eiusmod

Filmprojecten

NurLimonade is gespecialiseerd in het maken van promotiefilmpjes, reportages en documentaires. Samen met de klant doorlopen we het productieproces: van eerste brainstorm tot filmproduct. Op deze manier is het mogelijk om – ook met een klein budget – een mooie film te maken.

Promotiefilms

Wij maken regelmatig promotiefilms voor culturele organisaties zoals (muziek)scholen, welzijnsorganisaties en diverse kunst- en cultuuraanbieders. Daarnaast worden wij veelvuldig gevraagd voor social media content en crowdfundingscampagnes.

Een van onze vaste opdrachtgevers is de OBA Amsterdam. Zo realiseren wij jaarlijks de promotiefim voor de camapgne ‘OBA zoekt een kinderdirecteur’.

Reportages

Veel organisaties kiezen tegenwoordig voor een korte reportage over een project in plaats van een geschreven verslag. In het verleden hebben wij voor diverse cultureel-maatschappelijke organisaties projecten op film vastgelegd, zoals bijvoorbeeld De Rode Loper op School, Iamsterdam, VO-content, Dynamo Amsterdam en De Nederlandse Hartstichting.

De afgelopen jaren hebben we een aantal korte reportages gemaakt voor Samsam, een (online) platform voor het stimuleren van actief wereldburgerschap bij kinderen.

Documentaires

NurLimonade maakt regelmatig korte documentaires over sociaal relevante onderwerpen. De afgelopen tijd hebben we o. a. gewerkt aan een documentaire over het belang van muziekeducatie in opdracht van het MuziekLab in Haarlem, het Dave Egger project van Noordjes Kinderkunst en de problematiek van eenzaamheid in de grote stad in opdracht van het Rode Kruis Amsterdam.

De afgelopen maanden hebben we in opdracht van Stichting Wijsneus de documentaire KLEAN KIDS gemaakt. Een film over zwerfafval en buurtbetrokkenheid  in Amsterdam Noord.