Lorem ipsum dolor sit amet consectetur eiusmod

Wie zijn wij

Tine Reischl & Josefine Salden

Tine Reischl & Josefine Salden

NurLimonade Media is een creatief collectief dat is opgericht door Tine Reischl en Josefine Salden. Bij onze videoprojecten ligt de nadruk op het persoonlijke, sociale aspect. Daarnaast delen we graag onze passie voor film met jongeren. Door middel van een camera leren we hen de wereld om zich heen te ontdekken.

Al een aantal jaar werken we met veel plezier samen met verschillende freelancers

Nicky Maas

Nicky Maas

In 2011 ben ik afgestudeerd als filmmaker aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sindsdien maak ik documentaires die te zien zijn op de Nederlandse publieke omroep over alles wat mij maar fascineert. Ik vind het fantastisch om mijn grote passie, het maken van film, over te brengen en te delen met kinderen. Telkens word ik weer verrast door hun oneindigheid aan fantasie, creativiteit, enthousiasme en lef.

Floor van der Meulen

Floor van der Meulen

Ik ben afgestudeerd als kunstenaar Beeld en Taal aan de Gerrit Rietveld Academie in 2007. Sinds 2012 werk ik als freelance docent bij NurLimonade. Ik geniet van het werken met kinderen en hun creativiteit, fantasie en nieuwsgierigheid. Filmen vind ik erg bijzonder, het blijft magisch wat we met een camera allemaal kunnen!

Iris Grob

Iris Grob

Ik heb Audiovisuele Media aan de HKU gestudeerd. Naast het geven van lessen en workshops bij Nurlimonade, werk  ik aan verschillende (jeugd)documentaires. Ook werk ik als freelancer voor het Jeugdjournaal, Wildernis onder Water en Vroege Vogels.

Mirte Slaats

Mirte Slaats

Al meer dan 2 jaar werk ik met veel plezier als freelance docent bij Nurlimonade. In 2009 studeerde ik af aan de Gerrit Rietveld Academie, richting fotografie. Naast fotograaf, ben ik moeder en werk ik al langere tijd als manager van de Publieksservice in het Muziekgebouw aan t IJ. Onlangs deed ik de opleiding Permacultuur design en voedselbos, weer heel wat anders, maar ontzettend inspirerend!

Rosana Salden

Rosana Salden

Ik ben een autodidact met een achtergrond in theater, poëzie en muziek. Sinds 2015 werk ik als freelance workshopdocent voor NurLimonade. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen op een creatieve manier te werken om ze een ander perspectief mee te geven en ze hierin te zien groeien. Naast het geven van mediaworkshops ben ik werkzaam als vaste docent op een openbare basisschool in Amsterdam-west.

Julia Roeselers

Julia Roeselers

Mijn naam is Julia Roeselers en ik maak documentaires over maatschappelijke onderwerpen. Ik maakte eerder de films  ‘Als ik je zie dan groet ik je’ over kritiek op het jeugdstrafrecht en ‘Je mag altijd bij me komen’ over kansenongelijkheid in het onderwijs en een inspirerend voorbeeld op een Gentse basisschool. Daarnaast maak ik strip(achtige) tekeningen en illustraties en ben ik dol op griezelfilms en Halloween!

Malou Kranen

Malou Kranen

Mijn naam is Malou Kranen en ik ben werkzaam als regisseuse, fotografe en schrijfster voor muziektheater en film. In 2013 studeerde ik af met een interactieve video-installatie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten. Op dit moment ben ik bezig met het filmen van een boektrailer voor het verhaal dat ik schreef in een verlaten baai op het eiland Fuerteventura. Naast het zelf creëren, is het een hele leuke afwisseling om les te geven. Het is een feest om samen met kinderen filmpjes en animaties te maken, omdat kinderen oneindig veel fantasie hebben.

Hyo Kaag

Hyo Kaag

Ik ben afgestudeerd aan de HKU richting scenario en regie. Sindsdien werk ik als freelance filmmaker. Ik maak zowel persoonlijk werk als werk in opdracht en daarnaast ben ik aangesloten bij ROSE stories, een social enterprise dat zich richt op de ontwikkeling van verhalen met de focus op culturele diversiteit.

Jaimey Groot

Jaimey Groot

Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en werk nu als freelance filmmaker en filmdocent. Ik streef ernaar om documentaires te maken die mede door vormgeving net zo meeslepend kunnen zijn als fictie films. Bij voorkeur doe ik dat vanuit het perspectief van het kind. Naast het maken van films geef ik kinderen les om zo hun creativiteit en passie voor film aan te wakkeren.